Ruiterstraat 12 - Zaltbommel

Zaltbommel

TYPE

Monument

KAMERS

14

LOCATIE

Zaltbommel
Adres: Ruiterstraat 12
Vraagprijs: 1.800.000
Bouwvorm: bestaande bouw
Bouwjaar: 1906
Ligging: in centrum
Oppervlakte: 539 m²

Royaal herenhuis met multifunctioneel bijgebouw en riante stadstuin.

In het hart van de historische vesting van Zaltbommel staat dit rijksmonument uit 1906. Fier toont de gevel zijn pracht. De gebrandschilderde bovenlichten op de begane grond en de unieke markering van de ramen op de verdieping zorgen voor een geheel eigen karakter. De fraaie voordeur met bordes zorgt voor een warm welkom. Ook binnen ademt dit herenhuis historie. De originele ornamenten en de marmeren schouw in de salon aan de voorzijde zorgen voor een intieme sfeer. In de living aan de achterzijde ontspant u in alle rust bij de zandstenen schouw, terwijl het buitenleven door de vele ramen en de schuifpui binnen dwarrelt. Bijzonder is dat het karakter van dit herenhuis ook in alle tussenruimtes tot uiting komt. De vestibule is schitterend, de trappen sierlijk en de halfronde boog op de overloop onderstreept het nostalgische gevoel. De master bedroom op de eerste verdieping is voorzien van een badkamer-en-suite en inloopkast. Daarnaast zijn er nog twee bad- en slaapkamers op deze woonlaag. Op de tweede verdieping zijn alle acht slaapkamers uitgerust met een of twee dakramen. In de riante stadstuin met terras, gazon en rijkelijk begroeide borders vindt u rust. Het zicht op de bomen in en om de tuin in combinatie met de historische binnenstad is uniek.

Multifunctioneel koetshuis
Vier badkamers, elf slaapkamers, een riante tuin, en een multifunctioneel koetshuis in het hart van de stad. Kortom welke plannen u ook heeft, met dit herenhuis kunt u alle kanten op. Het originele koetshuis (81m2) met verdieping en badkamer is te gebruiken als kantoor, gastenverblijf of (mantelzorg)woning. De oprit biedt parkeerruimte voor drie auto’s.

Centraal
Het Gelderse Zaltbommel in de Bommelerwaard is omringd door de Waal en de Maas. Met de A2 en A15 in de buurt heeft Zaltbommel een goede ontsluiting. Den Bosch ligt op een kwartier rijden en Utrecht op een halfuur. Zaltbommel heeft ook een treinstation.

Download het magazine met meer foto’s, video, uitgebreide beschrijving, plattegronden en maatvoering.

Ruiterstraat 12 - ZaltbommelRuiterstraat 12 - ZaltbommelRuiterstraat 12 - ZaltbommelRuiterstraat 12 - ZaltbommelRuiterstraat 12 - ZaltbommelRuiterstraat 12 - ZaltbommelRuiterstraat 12 - ZaltbommelRuiterstraat 12 - ZaltbommelRuiterstraat 12 - ZaltbommelRuiterstraat 12 - ZaltbommelRuiterstraat 12 - ZaltbommelRuiterstraat 12 - ZaltbommelRuiterstraat 12 - ZaltbommelRuiterstraat 12 - ZaltbommelRuiterstraat 12 - ZaltbommelRuiterstraat 12 - ZaltbommelRuiterstraat 12 - ZaltbommelRuiterstraat 12 - ZaltbommelRuiterstraat 12 - ZaltbommelRuiterstraat 12 - ZaltbommelRuiterstraat 12 - ZaltbommelRuiterstraat 12 - ZaltbommelRuiterstraat 12 - ZaltbommelRuiterstraat 12 - ZaltbommelRuiterstraat 12 - ZaltbommelRuiterstraat 12 - ZaltbommelRuiterstraat 12 - ZaltbommelRuiterstraat 12 - ZaltbommelRuiterstraat 12 - ZaltbommelRuiterstraat 12 - ZaltbommelRuiterstraat 12 - ZaltbommelRuiterstraat 12 - ZaltbommelRuiterstraat 12 - ZaltbommelRuiterstraat 12 - ZaltbommelRuiterstraat 12 - ZaltbommelRuiterstraat 12 - ZaltbommelRuiterstraat 12 - ZaltbommelRuiterstraat 12 - ZaltbommelRuiterstraat 12 - ZaltbommelRuiterstraat 12 - ZaltbommelRuiterstraat 12 - ZaltbommelRuiterstraat 12 - ZaltbommelRuiterstraat 12 - ZaltbommelRuiterstraat 12 - ZaltbommelRuiterstraat 12 - ZaltbommelRuiterstraat 12 - ZaltbommelRuiterstraat 12 - ZaltbommelRuiterstraat 12 - ZaltbommelRuiterstraat 12 - ZaltbommelRuiterstraat 12 - ZaltbommelRuiterstraat 12 - ZaltbommelRuiterstraat 12 - Zaltbommel


Onze Partners

Hartelijk dank aan onze Partners voor het mede mogelijk maken van het Monumentenportaal.