Slotstraat 10 - Culemborg

Culemborg

TYPE

Monument

KAMERS

3 kamers

LOCATIE

Culemborg
Adres: Slotstraat 10 4101 BH CULEMBORG
Huurprijs: € nog niet bekend
Bouwvorm: bestaande bouw
Ligging: Centrum Culemborg
Oppervlakte: 140 m2

Het monumentale bedrijfspand in hartje Culemborg is geschikt voor kantoordoeleinden, maar kan ook worden ingezet als flexplek of vergaderlocatie. Het interieur is geheel naar smaak in te vullen, en de ruimtes, zoals de twee fraaie hoge kantoorruimten, laten je fantasie daartoe de vrije loop.
Er zijn nog genoeg details die verwijzen naar het verleden dat qua verhalen teruggaat tot 1473, toen een bastaardzoon van de heer Culemborg eigenaar was. Ook is het tweebeukig dwarshuis met trapgevels in gebruik geweest als Franse school rond 1700. En in de 19e eeuw was mosterdfabriek Spoor in het pand gevestigd.

Schrijf jij met jouw activiteiten het volgende hoofdstuk? Laat dan meteen even weten of je gebruik wilt maken van een (gemeenschappelijke) receptie.

 

Indeling

Vanaf de Slotstraat betreed je het pand via een entree die eer doet aan de statigheid van het gebouw met haar gemetslede gevels, grote roederamen en houten luiken.

Bij binnenkomst loop je via een klein tochtportaal in een grote ruimte, gekenmerkt door het dieprode balkenplafond en de grote raampartijen. Via deze open ruimte bereik je beide kantoorruimtes. Op de begane grond bevinden zich drie grote kantoorruimtes van 78 m², 44 m² en 16 m². Via een kleine trap bereik je de toiletgroep met twee toiletten en een keurige pantry / keuken. Ook is er een trap naar de kelder, een gewelfde sous (bruto 28 m², netto 17 m²) in originele staat.

 

Bijzonderheden

  • Monumentaal en zeer karakteristiek bedrijfspand in het hart van Culemborg
  • 15e-eeuws met details die verwijzen naar vroegere tijden (zoals balkenplafonds en een gewelfd sous)
  • Marmeren vloer

 

Locatie

Culemborg ligt op 20 minuten afstand van Utrecht en is zowel met de auto als met de trein goed bereikbaar. De historische stad heeft een prachtige Betuwse omgeving met boomgaarden en veel groen. Culemborg ligt aan de Lek, waardoor je mooi kunt wandelen (denk aan de zogenoemde ‘weetings’) in de uiterwaarden. Slotstraat 10 is perfect gelegen in het hart van de fraaie binnenstad, met alle gezelligheid en reuring op loopafstand.

Slotstraat 10 - CulemborgSlotstraat 10 - CulemborgSlotstraat 10 - CulemborgSlotstraat 10 - CulemborgSlotstraat 10 - CulemborgSlotstraat 10 - CulemborgSlotstraat 10 - CulemborgSlotstraat 10 - CulemborgSlotstraat 10 - Culemborg


Onze Partners

Hartelijk dank aan onze Partners voor het mede mogelijk maken van het Monumentenportaal.