verhuren 1

Monumentenportaal:

voor iedereen die een monument

wil beleven, kopen of huren.

verhuren 1

Verhuren

Bij het verhuren van een monument kan een gespecialiseerde monumentenmakelaar helpen bij het op de juiste wijze onder de aandacht brengen van het monument. Hij of zij weet wat belangrijk is en waar een potentiële huurder van een monument zoal op let. Beleving is een belangrijk aspect, maar ook energiebesparing, subsidies en contracten zijn aspecten waar huurders naar vragen en waarin zij ook graag begeleid worden. Hoe deskundiger dat gebeurt, hoe groter de kans op een succesvolle verhuur van uw monument!

Wanneer u een monument als overnachtingslocatie wilt verhuren, kan dat ook via het Nationaal Monumenten Portaal. Als u daar meer over wilt weten, klik dan hier en stel uw vraag. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Bij het presenteren van een overnachtingslocatie is het neerzetten van de juiste sfeer en het daarmee geven van een optimale indruk van de locatie belangrijk.

Dit geldt ook voor het verhuren van een monument als evenementenlocatie of voor mediaproducties. Ook hier kan het Nationaal Monumenten Portaal van dienst zijn. Het is belangrijk dat een evenementenlocatie op passende wijze gepresenteerd wordt met daarbij alle relevante informatie voor een huurder. Beleving en adequate informatie maken het voor een huurder makkelijk de juiste locatie te kiezen. Een gespecialiseerde partij kan hierin ook optimaal behulpzaam zijn.

Onze Partners

Hartelijk dank aan onze Partners voor het mede mogelijk maken van het Monumentenportaal.