Nationaal Monumenten Portaal:
voor iedereen die een monument
wil beleven, kopen of huren.
Slider

Verhuren

Bij het verhuren van een monument kan een gespecialiseerde monumentenmakelaar helpen bij het op de juiste wijze onder de aandacht brengen van het monument. Hij of zij weet wat belangrijk is en waar een potentiële huurder van een monument zoal op let. Beleving is een belangrijk aspect, maar ook energiebesparing, subsidies en contracten zijn aspecten waar huurders naar vragen en waarin zij ook graag begeleid worden. Hoe deskundiger dat gebeurt, hoe groter de kans op een succesvolle verhuur van uw monument!

Wanneer u een monument als overnachtingslocatie wilt verhuren, kan dat ook via het Nationaal Monumenten Portaal. Als u daar meer over wilt weten, klik dan hier en stel uw vraag. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Bij het presenteren van een overnachtingslocatie is het neerzetten van de juiste sfeer en het daarmee geven van een optimale indruk van de locatie belangrijk.

Dit geldt ook voor het verhuren van een monument als evenementenlocatie of voor mediaproducties. Ook hier kan het Nationaal Monumenten Portaal van dienst zijn. Het is belangrijk dat een evenementenlocatie op passende wijze gepresenteerd wordt met daarbij alle relevante informatie voor een huurder. Beleving en adequate informatie maken het voor een huurder makkelijk de juiste locatie te kiezen. Een gespecialiseerde partij kan hierin ook optimaal behulpzaam zijn.

Alle monumenten

Op de kaart gezet

NMo op social media

Blijf op de hoogte

Alle evenementen

in één agenda

ALLES OVER NATIONALE MONUMENTEN

Het Nationaal Monumenten Portaal is een initiatief van de Nationale Monumentenorganisatie. Het uitgangspunt van de Nationale Monumentenorganisatie (NMo) is om monumenten efficiënt te behouden en beheren. Dat doen wij door de kennis en expertise in het Nederlandse monumentenveld samen te brengen en landelijk monumenten te verwerven. Ook voor u hebben wij een breed aanbod: of u er nu op uit gaat, wilt kopen of informatie zoekt over uw monument, het komt hier allemaal samen. Meer weten over ons?

Lees verder >

DOELSTELLINGEN NMo

  • Versterken van samenwerking tussen monumentenbeherende organisaties
  • Bevorderen en uitwisselen van kennis en deskundigheid omtrent monumentenzorg
  • Versterken van binding tussen de monumentensector en het publiek
  • Bijeenbrengen van vraag en aanbod
  • Het opvangen van monumenten die door andere partijen afgestoten worden

Lees verder >

Doneer

Help ons met het bewaren van onze prachtige monumenten in heel Nederland! Met uw hulp kunnen wij dit realiseren.
De NMo is aangewezen als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).